Geen categorie

Dit ben ik

Hoi, ik ben Rachel en eigenaar van deze blog.
Ik heb altijd al fanatiek schriftjes vol geschreven, maar met de komst van mijn tweede zoon zocht ik een meer permanentere manier om dingen vast te leggen. Wat vergeet je de mooie momenten met je kinderen toch makkelijk.
Bloggen heeft me al langere tijd geinteresseerd en het leek me heerlijk om mijn gedachtes te spuien en me verder te verdiepen in alles wat me interesseert.

Maar wie ben ik dan?
Ik ben Rachel. Vrouw van Maarten en moeder van Morris (’15) en Owen (’16). Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg.
Ik vind alles wat met mijn kinderen te maken heeft leuk. Mijn gezin is datgeen wat mij gelukkig maakt. Ik heb ondervonden dat geluk niet vanzelfsprekend is, na lange periodes van depressieve klachten.
Ook is gezondheid niet vanzelfsprekend. Geboren met een aangeboren hartafwijking heb ik vele malen een ziekenhuis aan de binnenkant gezien. Na 2 openhartoperaties ben ik nu zo fit als een hoentje. Mijn leven is hier behoorlijk door beinvloed. Gelukkig niet alleen in negatieve zin. Ik heb vele lotgenoten leren kennen en vrienden gemaakt.

Ik heb altijd veel interesse gehad voor voeding. Met de cursus voedingsconsulent heb ik dat uit kunnen breiden. Daarnaast ben ik vegetarisch. In een gezin met drie vleesetende mannen is dit af en toe creatief zijn.
Beauty en make-up heb ik opnieuw leren kennen. Als pubermeisje was ik er al verzot op, maar nu als moeder (met de slapeloze nachten) moet ik moeder natuur af en toe een handje helpen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te testen en mezelf technieken aan te leren. Dit zal je dan ook regelmatig op mijn blog terug lezen.

Ik zou het erg leuk vinden als je af en toe een berichtje achter laat. Ook voor vragen en feedback sta ik altijd open.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogjes? Volg mij dan via Bloglovin’, Instagram, Twitter of Facebook

 

-x- Rachel

4 gedachten over “Dit ben ik”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s