Geen categorie

Hema Haul, jongenskleding

Zowaar had ik een uurtje over, waarbij de kinderen bij de oppas zaten en ik nog even langs de winkels kon. Het jeukt al een tijdje en eindelijk had ik er tijd voor.
 
Ik merk steeds vaker dat het me dwars zit dat de kleinste alleen kleding aan heeft van z’n grote broer. Doordat hij zo’n flinke beer is staat de kleding hem een stuk beter dan het z’n broer stond, die als dun scharminkeltje geen enkel shirt opvulde. Ook is de kleding van z’n grote broer nog erg mooi, omdat het maar kort gedragen is. Het zou dus geen probleem moeten zijn dat hij bijna alleen kleding van z’n broer draagt, maar omdat de jongste z’n eigen persoontje is, vind ik dat hij ook z’n eigen garderobe nodig heeft.
 
Daarom vandaag een hema haul. 3 setjes met stoere kleren.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s