Geen categorie

De eerste sprong

Met 2 kinderen in huis kan het nog weleens zijn dat er 2 kinderen hun dag niet hebben. Dit betekent ook dat moeder haar dag niet heeft. Volgens het boek “oei ik groei” kan een huilerige baby te maken hebben met sprongentjes. 

Iedere nieuwe ouder krijgt het boek oei ik groei wel een keer onder z’n neus geschoven. In dit boek staat over het fenomeen “sprongen” geschreven. De ontwikkeling van een kind gaat niet geleidelijk, maar schokkerig ofwel in sprongen. Deze mentale sprongen worden aangekondigd door de drie H’s; huilerig, hangerig en humeurig. Na de sprongen zou het kind een aantal nieuwe ontwikkelingen hebben ondergaan en zie je opeens dat je kind een hoop nieuwe dingen kan.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s