lifestyle, mama

Kamperen met een baby

We hebben het vorg jaar nog gedaan. Onze zoon was net 1 jaar (dus eigenlijk geen baby meer) en ik was 5 maanden zwanger. Het was onwijs leuk, maar toch wel zwaar. Nee, dat doen we dit jaar niet doen. Eerst wachten tot de kinderen wat ouder zijn voor we weer de tent in duiken.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

6 gedachten over “Kamperen met een baby”

 1. Leik opgelosten en je hebt niet veel nodig! Wij zijn dol op kamperen. We hebben een Volkswagen busje die elke jaar een beetje meer wordt opgeknapt. Toen mijn dochter 1 jaar was zijn we er voor het eerst mee we gegaan. Campingbedje kon toen achterin worden gezet. Wij kozen er nu voor om niet elke dag naar een andere camping te gaan, maar ergens drie dagen te blijven. De simpele eenvoudige campings met een groot grasveld vonden wij ideaal. Je hebt dan overzicht waar je kleintje heen loopt. Wij namen ook een klein speeltentje mee, voor speelgoed. De afwasteil diende als badje. Dit jaar met een baby van een paar maanden gaan we toch liever naar een huisje en volgend jaar weer lekker camperen, kijk er naar uit!

  Like

 2. Ik vind kamperen geweldig! Alleen met twee kleintjes lijkt het me wel een hele uitdaging, want hoe neem je alles mee? Onze auto is eigenlijk te klein aan het worden. We hebben nu wel een grote caravan gekocht, misschien dat we daar volgend jaar mee op vakantie gaan!

  Like

   1. Haha, nee dat gaat niet passen…Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een andere auto, zelfs dat valt niet mee 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s