mama

40 graden koorts

Waar onze knul zijn afweersysteem vandaan heeft is mij een raadsel. Hij is bijna nooit ziek. We (ja, ik toen ook) hebben 1 kinderziekte meegemaakt en verder kan ik op 1 hand tellen dat hij ziek is geweest met koorts. Het overvalt me dus altijd een beetje als het weer gebeurt.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Een gedachte over “40 graden koorts”

  1. Wat vervelend dat hij zo ziek was hè! Vroeger gaf ik ook standaard bij koorts paracetamol. Tegenwoordig ben ik een stuk terughoudender geworden met paracetamol. De koorts is er natuurlijk niet voor niets, die wil indringers bestrijden. Als je zo snel paracetamol geeft onderdruk je juist de natuurlijke afweer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s