Voeding

Gezondheidsvoordelen van Koffie

Ik ben een vervent koffiedrinker. Ik kom uit een lange lijn koffiedrinkers. Het is me met de papalepel ingegoten. Als jong meisje kreeg ik al slokjes koffie vanaf het schoteltje van m’n oma. Ook speelde ik altijd met het lepeltje van de koffie van m’n vader en moeder. Daarom wijdt ik het volgende artikel graag aan het bruine goud en zijn vele voordelen.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Gezondheidsvoordelen van Koffie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s