lifestyle

Huishouden van Jan Steen

Ik moet even spuien. Een half jaar geleden zijn we in het nieuwe huis komen wonen. We zijn fantastisch geholpen door famile en vrienden en mede daardoor is het huis heel mooi geworden. Manlief heeft ook heel veel gedaan in zowel het huishouden als met het opknappen van het huis. Ik kon helaas heel veel doen. Hoogzwanger was zelfs het huishouden teveel.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

2 gedachten over “Huishouden van Jan Steen”

  1. Ach meis, ik herken het helemaal! Gelukkig doet mijn manlief ook nog veel in het huishouden, want met twee kleintjes kom je er niet aan toe. Ik laat het maar los. Soms als ik het op mijn heupen heb vlieg ik even de toko door, om vervolgens een ravage in de woonkamer te ontdekken omdat peuterlief zijn doos met speelgoed weer heeft omgekieperd…Dweilen met de kraan open noemen ze dat haha!

    Like

    1. Mijn oudste knul vind het heerlijk om met water (of wat hij ook te drinken heeft) te spelen. Dat dweilen kan ik soms erg letterlijk nemen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s