Geen categorie

Mijn eeuwige haardracht

Tijdens de zwangerschap valt je haar minder uit. Onder invloed van hormonen krijg je een volle dos haar. Tijdens m’n eerste zwangerschap verbaasde ik me over hoe dik mijn haar was geworden. Natuurlijk wist ik dat dit uit zou gaan vallen na de bevalling, maar toen dit eenmaal gebeurde schrok ik me rot. Dit had ik niet verwacht.

Mijn haar viel niet direct in de eerste week na de bevalling uit. Ik hoopte dus dat het gelijdelijk aan dunner zou worden. Echter begon het erger te worden na 3 maanden. Met plukken kwam het eruit. De eerste keer was het niet alleen door de hormonen dat mijn haar uit was gaan vallen. Ook de hand-, voet- en mondziekte die ik en m’n zoontje hadden, maakte de haaruitval extreem.

 

haar01
Zo lijkt het nog heel wat šŸ˜‰

Hierna kwamen de haren gelukkig wel snel terug, maar over heel m’n hoofd piekte m’n babyhaartjes door m’n gewone lokken heen.Naast dat ik niet wilde dat mijn knul haren zou happen, was hij er ook goed in om in mijn haren te gaan hangen. Al met al kon ik het vanaf die tijd niet meer losdragen.Tot op heden draag ik nu dus altijd hetzelfde knot. Na het wassen draai ik mijn haar met een plastic twistbandje in een knot. Op deze manier droogt het golvend op en krijg ik geen lijnen van het elastiekje. Niet dat het wat uitmaat, want ik draag het verder nooit los.

Zal dit mijn eeuwige haardracht worden?

 

 

Hoe creatief ben jij met je haar en tips zijn welkom. Tips zijn heel erg welkom!!!

4 thoughts on “Mijn eeuwige haardracht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s