lifestyle

Koningsdag

De vrijmarkten zijn open voor publiek, de blokfluitlessen worden weer benut en de hele straat kleurt oranje. Jep, het is koningsdag. Wat doe jij vandaag?
Ik ben niet zo dol op de drukke vrijmarkten en probeer het het liefst te ontwijken. Vele koningdagen (koninginnendagen) zijn voorbij gegaan terwijl ik aan de arbeid was.
Maar manlief heeft toch wel een zwak voor het koningshuis en koningsdag moet dus gevierd worden. Vroeger voldeed een oranje tompoes nog, maar dit keer gaan we er met de jongens opuit.

Ook dit jaar zal ik weer werken, maar om half 1 begint pas mijn dienst. De ochtend kan dus prima gebruikt worden om langs de kleine kraampjes te lopen en de muzieksterren in spe.
Op tijd naar huis en toch de tompoezen opsmullen. Dan kunnen de mannen met plakkerige handjes naar bed en ga ik op m’n werk nog de oranjebeest uithangen.

Alle jaren was het voor mij niet moeilijk om iets oranjes uit de kast te halen, maar dit keer moest ik er toch op uit. Bij de hema vonden we deze leuke leeuwenshirtjes en man en ik lopen als oranje wortel door de stad. Helaas was mijn maat niet meer aanwezig en ga ik dus letterlijk voor oversized en stiekem vond ik het nog best leuk staan.

Wat ga jij vandaag doen?

 

2 thoughts on “Koningsdag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s