mama

Borstvoeding. Ik geef het op

Als ik dit schrijf zit ik met kleine oogjes achter m’n computer. Na een nacht weer vechten met die kleine jongen om hem in de nacht de borst te geven, heb ik in de ochtend besloten dat we er klaar mee zijn. Ergens voelt het als falen, maar eigenlijk heeft de kleine een tijdje terug al besloten dat hij geen borstvoeding meer wilt.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

3 gedachten over “Borstvoeding. Ik geef het op”

  1. Je kunt het ook anders zien: ik heb het 5 maanden volgehouden! Snap je frustratie wel hoor, je hebt toch een streven en dat red je dan niet. Maar rust is ook heel belangrijk 😊 Hoop dat dit achteraf de goede keuze bleek!

    Like

    1. Ik ben nu een paar dagen verder en ik merk nu inderdaad een verschil. Ik en de kleine zijn een stuk meer ontspannen. Denk misschien dat ik zelfs iets teveel heb geprobeerd.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s