Geen categorie

Zitten is een werkwoord

Ik zit, jij zit, wij zitten. Maar mama zit nooit. Dat zitten een werkwoord is, dat hebben we natuurlijk allemaal geleerd. Maar dat je er zo hard aan moet werken om een keer ontspannen te zitten, dat besef ik me de laatste tijd meer dan ooit.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Zitten is een werkwoord”

  1. Hallo Rachel! Wat een leuk artikel en helemaal waar ook…zitten is een luxe tegenwoordig! Jouw artikel sluit mooi aan bij het mijne van vandaag! Toevallig! Ik deel er tips over hoe je toch iedere dag die 5-7 minuten of langer me-time kunt hebben! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s