mama

Mijn buik na de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap veranderd een vrouwenlichaam veel. Sommige vrouwen vinden dit fijn en voor andere is het een necessary evil. Ik behoorde tot die laatste groep. Wat vaak een groter probleem is, is de periode na de zwangerschap. Ook ik schaam me na de zwangerschap voor mijn lijf. Alleen dan om hele andere redenen dan je gebruikelijk hoort.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

4 gedachten over “Mijn buik na de zwangerschap”

  1. oh wauw wat zie je er goed uit! prachtige buik! ik ben 11 weken geleden bevallen. net als jij geluk dat ik ook geen striae heb! ik paste ook mijn broeken na een paar dagen alweer! maar ik heb nog wel een beetje overtollig vel op mijn buik, wat ik eerder niet had. Dat mag nog wel weg van mij…

    Like

    1. Allereerst gefeliciteerd! 11 weken is nog kort geleden, dus er kan nog een hoop gebeuren. Ik had ook een tijdje een slappere huid, maar dat is redelijk bijgetrokken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s