lifestyle

Het nut van een gezichtscrème

2 kleine kindjes, estafette slaapjes, meerdere malen ’s nacht je bed uit, voor zowel de jonste als de oudste. Ik heb dagen dat ik luciferhoutjes nodig heb om m’n ogen open te houden. ’s Ochtends in de spiegel kijken donkere ogen mij aan. Langzamerhand beginnen de lijntjes op mijn gezicht zich kenbaar te maken. Ik begin er al echt uit te zien als een moeder.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Het nut van een gezichtscrème”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s