persoonlijk

Je eigen bruidstaart bakken

Trouwen is iets bijzonders. Je beloofd de liefde van je leven om voor altijd bij hem te blijven. In voor en in tegenspoed. Voorafgaand aan een bruiloft moet je veel dingen beslissen. Je zoekt een goede locatie, kiest de mooiste kaart, doet maanden over het vinden van je jurk en dan moet je nog bedenken wat voor taart je gaat serveren.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

 

 

 

3 gedachten over “Je eigen bruidstaart bakken”

  1. Geweldig! Ik heb ook mijn eigen bruidstaart gebakken. Wat een goed idee om daar een blog over te schrijven. Je brengt me op een idee! Ik had een hele andere taart, zonder cupcakes maar met champagneroom en schuimpjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s