lifestyle, persoonlijk

Niet meer moe wakker worden

Afgelopen dagen ben ik zo moe geweest, dat ik in de ochtend m’n bed niet uit kon komen. Vanaf de eerste kermpjes van de kinderen ging ik het gevecht aan, maar overwinnen deed ik niet. Papa was vrij en kon gelukkig de kinderen verzorgen zodat ik de nodige extra uurtjes kon pakken. En als ik dan om 9u naast m’n bed stond was de energie ver te zoeken. M’n ogen waren open, maar m’n hoofd was nog altijd in diepe slaap. Een bakje koffie maakte het leefbaar, maar leuk is anders.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

3 gedachten over “Niet meer moe wakker worden”

  1. Nee ik ken deze app nog niet, het klinkt goed! Ik heb last van slaapapneu en wordt hierdoor niet uitgerust wakker, dus ik weet niet of zo’n app me gaat helpen, maar ik ga het zeker onthouden. Hopelijk blijft het werken voor je!

    Like

    1. Wat lijkt me dat zwaar. Ik heb weleens naast iemand geslapen met zware apneu. Ik deed geen oog dicht, maar ook de ander was overdag erg moe. Ik las het je verhaal op je site. Ik hoop dat je een goede behandeling krijgt en je dan uitgeruster wakker wordt. Denk niet dat een app je voor slaapapneu kan helpen, maar wie weet heb je wat aan de tips als je goed en wel in je behandeling zit.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s