beauty

Sproeten en make-up

Sproeten. Het zijn één van de zeven schoonheden. Een ophoping van pigment laat de kleine donkere vlekjes op het lichaam opkomen bij de eerste zonnestralen. De een vindt het schattig en de ander weet niet wat hij ermee aan moet. Ik val onder die laatste categorie.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

 

 

3 gedachten over “Sproeten en make-up”

 1. Ik zit dit eigenlijk met verbazing te lezen. Sproeten horen toch gewoon bij je? Net zoals je kleur ogen of het feit of je nagels snel groeien? Ik snap niet waarom je wil wegwerken wat gewoon heel natuurlijk is. Ik heb er geen mening over of het mooi of niet mooi is. Ik heb ze ook nooit zo bekeken. Bedenken van: Hey, die heeft veel sproeten. Komt bij er net zo op neer als denken: Hey. die heeft 5 vingers aan iedere hand. Ze horen gewoon bij iemand. Dus waarom zou je ze willen verbergen of je er voor schamen? Want die indruk krijg ik dan en die snap ik ook niet. Je moet vooral doen wat je zelf wil, maar ik probeer het concept gewoon te begrijpen :). Het is dan ook zeker geen oordeel.

  Like

  1. Vroeger was de dikke laag make-up omdat ik simpelweg niet wist wat ik ermee aan moest. Misschien ook wel een beetje mijn beeld van het schoonheidsideaal, wat een flawless/spotless gezicht moest zijn. Nu wordt ik weleens een beetje door overvallen als ze opkomen, waardoor ik schrik van mijn sproeten. Niet omdat ze niet mooi zijn, maar de snelheid waarmee ze op komen zetten.
   Nu ik weet hoe ik ermee om moet gaan (niet teveel make-up dus) vind ik ze erg leuk staan en, zoals de dame bij de Douglas zei, staat het jeugdig. hihi, dat is natuurlijk nooit weg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s