beauty

Kruidvat Colors to Play. Blauw kleurtje in mijn haar

Enige tijd geleden zag ik in de kruidvat een kleurspoeling in de aanbieding. Je haar fel, paars, roze of blauw verven. Gaaf, maar dat zou ik toch niet durven…. Toch?
Omdat de aanbieding zo goed was, was het kopen van het potje niet meer zoveel durf aan. Ik nam hem mee naar huis en daar heeft hij weken in de kast gelegen.

 

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

8 gedachten over “Kruidvat Colors to Play. Blauw kleurtje in mijn haar”

  1. Wat leuk, staat je goed! Ik stond gisteren nog met de flesjes in mijn hand, maar heb mijn haar nu zwart geverfd, dus daar pakt het niet op ben ik bang. Al valt het best een keertje uit te proberen, zo duur is het niet 😉

    Like

  2. Pingback: Rachel Leeft
    1. Het mooie gaat er na 1 of 2 wasbeurten al af. Erna duurt het erg lang dat het eruit is. De turquoise is blijkbaar de moeilijkste kleur om eruit te krijgen. Ik heb het na een tijdje een permanente blondverf overheen gedaan.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s