persoonlijk

Het verhaal achter mijn tattoo

Een klein sterretje aan de achterkant van mijn pols. Een minimalistische tatoeage, wat voor mij inmens veel waarde heeft.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Een gedachte over “Het verhaal achter mijn tattoo”

  1. Wat een mooi verhaal! Een mooie herinnering. En het maakt niet uit dat je er na 9 jaar nog moeite mee hebt. Of zelfs na 50 jaar. Dat geeft gewoon aan hoe belangrijk ze voor je was. Ik heb tig tattoos. Niets met een bijzondere betekenis, moet ik zeggen. Dat vind ik ook niet erg. Ik wilde gewoon iets wat mooi is en bij me past 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s