mama

Twee broertjes

Met de komst van een nieuwe baby in ons gezin heb ik mijn oudste zoon proberen voor te bereiden, door er veel met hem over te praten. Ik liet filmpjes zien van babies, zette zijn knuffel in om de rituelen van de baby te laten zien en als er en bij het zien van een baby zei ik weer tegen hem dat er ook een baby in mama d’r buik zat. Meneer was anderhalf met de komst van zijn kleine broertje. Of hij echt iets aan de voorbereiding heeft gehad betwijfel ik, maar hoe is het nu tussen de jongens?

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s