lifestyle, mama

Schuldgevoel als werkende moeder

Er zijn veel moeders die werken. Een werkende moeder is een positief rolmodel voor je kind, het stimuleert de zelfstandigheid van je kind en de moeder zelf is minder vatbaar voor depressie. Ik ben ook een werkende moeder, maar ik weet niet of ik de voordelen er nog wel van inzie.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Schuldgevoel als werkende moeder”

  1. Ik vind dit een heel herkenbare situatie. Het gevaar is dat je het gevoelsmatig nooit goed doet. Overal ben je maar ‘half’ aanwezig. Althans, zo voelde ik het. Ik ben echt megablij dat ik gewoon mijn eigen baan heb kunnen creëren. Op deze manier maak ik voldoende uren, maar ben ik toch thuis en altijd bereikbaar voor de kinderen. Maar ik snap dat dit niet voor iedereen is weggelegd…Mijn ervaring is ook dat, mocht je het werken écht zat zijn, er financieel vaak ook meer mogelijk is dan je vooraf dacht!

    Like

    1. Wat zou me dat heerlijk lijken. Je eigen tijd in kunnen delen en het om de kinderen heen plannen. Ik geloof ook wel dat er een mogelijkheid dat we het met het salaris van alleen mijn man kunnen doen. Het probleem is alleen dat hij volgend jaar klaar is met zijn specialisatie en tot de tijd dat hij een vaste baan heeft, neem ik nog geen risico.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s