persoonlijk

Rouwverwerking

Als ik goed en wel achter de computer zit om allemaal leuke verhalen te gaan typen krijg ik een telefoontje van mijn werk. Een overlijdsbericht van een van de cliënten. Het hakt er zo in dat ik enige tijd naar het beeldscherm staar en me er niet toe kan zetten om de leuke dingen op te schrijven. Na enige tijd staren besluit ik de leuke verhalen naast me neer te leggen en even stil te staan bij het gebeuren.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Rouwverwerking”

  1. Wat een heftige ervaring om op zo’n jonge leeftijd een goede vriendin te verliezen. Ik kan me voorstellen dat herinneringen aan overleden dierbaren op dit soort momenten even extra hard binnenkomen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s