persoonlijk

Social Media

Mijn relatie met social media is altijd een knipperlicht relatie geweest. Ten eerste was ik er altijd laat bij en als ik dan eenmaal een account had, had ik periodes dat ik er niet op keek. Zo was mijn hyves rond vakanties wel gevuld met vriendenfoto’s of stond mijn facebook vol met foto’s van mijn nieuwe hond of mijn zoontje, maar waren er ook maanden dat ik er niets op postte. Hierdoor vond ik een account voor instagram niet nodig. Ik post een foto wel op facebook.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Een gedachte over “Social Media”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s