mama

De Loedermoeder-TAG

Na bijna een hele week ziek zijn voel ik me echt een loedermoeder. De hele dag doe ik alleen het hoog nodige, al heb ik toch het gevoel de hele dag in de weer te zijn. Ik kwam de loedermoeder-tag tegen op little wonderworld en vond dit wel een gepast moment om deze in te vullen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik hem voor een normale week invul en niet van afgelopen week.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s