mama

Lange autorit met kinderen. Tips

Je kan op vakantie gaan met het vliegtuig, de bus of gewoon met je eigen auto. Je eigen auto zorgt ervoor dat je veel vrijheid hebt in de tijd dat je vertrekt. Je hoeft geen rekening te houden met lange wachtrijen voor de incheckbalie. Dit is waarschijnlijk ook de rede dat de helft van alle vakantiegangers de auto pakt.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Lange autorit met kinderen. Tips”

  1. Wij gaan niet met de auto op vakantie maar rijden altijd wel heel veel..(Alle familie af als we in nl zijn haha.) Wij proberen veel spelletjes en doen zoals ik zie ik zie, en een soort auto bingo. Tv/tablet kijken of boekjes lezen lukt niet want dan wordt mijn dochter wagenziek met alle ellende die daarbij hoort..😔

    Liked by 1 persoon

    1. De spelletjes ken ik nog wel van vroeger. Nummerborden tellen, ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’ en natuurlijk de gameboy (veel verder ben ik met gamen niet gegaan hihi). Mijn jongens hebben de leeftijd er nog niet voor, maar dit gaan we waarschijnlijk later veel gebruiken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s