lifestyle

What’s in my bag

Elke vrouw heeft een tas. De een heeft een subtiel tasje waar wat geld en een lippenstift in zit en de ander zeult een hele hutkoffer mee. Mijn moeder noemde het altijd haar leven. Er zat alles in wat voor haar belangrijk is. Vandaag geef ik een kijkje in mijn tas.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

5 gedachten over “What’s in my bag”

  1. Er zit bij mij altijd eten in mijn tas. Een liga, rozijntjes, lolly of iets anders.. Als ik trek krijg gaat mijn maag als een gek knorren en dat vind ik altijd erg vervelend. Ook is het omkoopmateriaal voor mijn dochtertje haha

    Liked by 1 persoon

    1. Ik vergeet inderdaad altijd iets te knabbelen in mijn tas te stoppen. Meestal koop ik wat onderweg. Even de AH in om wat krentjes of smarties te kopen of een lekker ijsje kopen bij de boer. Ik ben zelf iemand die eerder vergeet te eten, terwijl mijn jongens van die hongerlappen zijn.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s