lifestyle

5 Must Haves voor kamperen

Na een week heerlijk kamperen zit ik weer thuis achter mijn computertje. Nog even niet in de stemming om me erbij neer te leggen dat het kamperen weer achter de rug is. Eigenlijk zouden wij dit jaar helemaal niet gaan kamperen. Een peuter en baby is nou niet hetgeen wat kamperen meer ontspannen zal maken.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

9 gedachten over “5 Must Haves voor kamperen”

  1. Mijn leven in de wildernis is mijn zus helemaal lyrisch van en wil ik inderdaad gaan lezen. helaas vind ik er alleen de rust voor op vakantie, al is het wel een perfect boek om voor je tent te lezen. Het plekje was inderdaad fantastisch, zo dicht bij de bosrand

   Like

 1. Leuk om te lezen en goede tips. Zelf hou ik van allebei, maar vind ik glamping net iets ontspannender. Op vakantie neem ik altijd een lamzac mee, een soort luchtkussen waar je heerlijk op kunt zitten en niet op hoeft te blazen. Absoluut een aanrader voor camping en strand!

  Liked by 1 persoon

  1. Ik zag dat luchtkussen toevallig op de camping deze keer. Het lijkt me inderdaad een fantastisch ding. Lekker makkelijk op te zetten en super comfortabel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s