lifestyle

Twee series die je echt MOET zien

Waar je normaal te lezen krijgt over die drama, thriller of een heerlijke chickflick die je écht moet zien, heb ik twee series uit een andere hoek. Twee mega spannende series die je op het puntje van je stoel laten zitten. Hoewel de series je ’s nachts wakker laten liggen, wil je niet anders dan ze zo snel mogelijk af kijken.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

2 gedachten over “Twee series die je echt MOET zien”

  1. Stranger things werd erg enthousiast ontvangen door mijn man en jongste zoon. Zelf vond ik het niet geweldig. Westworld zijn we aan begonnen en moeten we nog afkijken. Hoewel het gegeven enorm leuk is, wil het verhaal me toch niet goed pakken.

    Liked by 1 persoon

    1. Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe series, ben ik natuurlijk erg benieuwd welke series jou vanaf het eerste moment aan de buis gekluisterd hadden.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s