persoonlijk

Privacy als mamablogger

“Dan sta je met je gezicht op internet.” “Iedereen kan je verhalen lezen en iedereen weet je diepste geheimen.” “Vind je dat niet eng voor je kinderen?” “Ben je niet bang voor je privacy?”

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

4 gedachten over “Privacy als mamablogger”

 1. Met foto’s moet je inderdaad erg uitkijken. Ondanks dat ik het in de gaten houd, kwam ik laatst met googelen een foto van mijn kids tegen, die ik liever alleen op mijn blog laat zien. Gelijk verwijdert. Alle afbeeldingen zijn immers ook in de zoekmachines te zien.

  Liked by 1 persoon

  1. Afbeeldigen verspreiden zich inderdaad sneller over het web dan je erg in hebt. En voor je het weet wordt het ergens voor gebruikt. Hoe onschuldig dat ook lijkt wil ik niet dat dat met mijn kinderen gebeurt.

   Liked by 1 persoon

   1. Klopt en het kan gewoon aan de andere kant van de wereld zijn. Kom je er nooit achter. Jammer dat de wereld zo in elkaar steekt. Goed dat je er op let! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s