mama

Potje frustratie. Zindelijkheidstraining

Nu ik twee kinderen in de luiers heb, ben ik er enorm aan toe dat mijn oudste zindelijk wordt. We hebben al de nodige stappen gezet op weg naar de zindelijkheid. We hebben meerdere potjes in huis en heb al verschillende luiers en broekjes geprobeerd. Toch is het een enorm frustrerend onderwerp.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s