mama

Peuter-tag

2 jaar en 3 maanden, maar al een jaar aan het peuterpuberen. Als peuter heb je natuurlijk een flinke mening over allerlei dingen. En als peuter is jouw woord wet. Je wil alleen dat eten en drinken waar je trek in hebt en niets anders doen dan waar je zelf zin in hebt. Op het internet heb ik al een aantal keer de peuter-tag voorbij zien komen. Namens mijn peuter vulde ik ook deze tag in.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s