mama

Hema en de genderneutrale kinderkleding. Goed of niet?

Afgelopen week stapte ik een nieuw gloednieuwe winkel van de Hema binnen. Ik had truien nodig voor de jongens. Heel duidelijk is aangegeven waar de kinderkleding zich bevindt, maar de jongens- en meisjeskleding hangt door elkaar. Nu blijkt dat Hema vanaf eind dit jaar alleen nog genderneutrale kinderkleding gaat verkopen en de jongens- en meisjeslabels helemaal zullen verdwijnen.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

6 gedachten over “Hema en de genderneutrale kinderkleding. Goed of niet?”

  1. Ik verwacht dat er eigenlijk weinig gaat veranderen, behalve dat er niet echt meer aangegeven gaat worden of het voor jongens of meiden is. Zelf hoop ik ook dat er iets meer stoerdere kleding komt. Vind de jongensafdeling een stuk saaier dan de meidenafdeling. Bijna altijd is er blauw, grijs of wit. Dit terwijl de meidenkleding in alle kleuren van de regenboog wordt uitgevoerd. Ik heb vaak genoeg hele leuke meidenkleding gezien, waarbij ik twijfelde om het voor mijn jongen mee te nemen. Er zitten dan helaas vaak weer hartjes/vlindertje/roze knopen op verstopt waardoor ik ze toch niet koop. Meiden kunnen naar mijn idee makkelijker jongenskleding aan dan andersom. (Nog meer keuze voor de meiden)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s