lifestyle

Altijd maar weer dat huishouden.

De dagen worden weer kouder en natter. De mogelijkheid om de kinderen buiten te laten spelen wordt kleiner, met als gevolg dat er binnen veel rommel wordt gemaakt. Een kind moet kind zijn en lekker kunnen spelen, dus een beetje rommel is niet erg. Maar dan komt de tijd erna. Er moet opgeruimd worden. Soms lijkt het huishouden onbegonnen werk en de ellende alleen maar op te lopen. Met een aantal simpele tips kun je je huishouden ondanks de liefdevolle kleine rommelmakers en het chronisch gebrek aan tijd toch op orde houden.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

2 gedachten over “Altijd maar weer dat huishouden.”

  1. Dank je wel.
   Wat goed dat je ook bent begonnen met bloggen. Ik heb je blog even bekeken en zag dat je nog een kleine blog hebt en veel leuke jongensdingen erop hebt staan. Hoewel mijn knullen dit later heel erg leuk zullen vinden, is het niet mijn interessegebied.
   Laat je niet leiden door het aantal bezoekers of volgens dat je hebt. Je bent nog jong en kan veel leren van het bloggen. Ga lekker door met bloggen en maak het voor jezelf leuk in plaats van er een spel ervan te maken hoeveel volgers je hebt. Wie weet ga je het schrijven over dingen heel leuk vinden en groeit je blog vanzelf uit tot een goed bezogte website. Ga dus zeker door en dan komen de volgers vanzelf.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s