beauty

Houdbaarheid van Beautyproducten

Sommige producten in mijn make-up stash gebruik ik niet vaak, met als resultaat dat ik een grote hoeveelheid make-up heb liggen dat ver over de datum is. Wat kan dat nou voor kwaad denk ik altijd, maar toch begon ik me af te vragen wat de werkelijke ‘shelf life’ van al die producten zijn.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

2 gedachten over “Houdbaarheid van Beautyproducten”

  1. Bij mascara ben ik wel bewust op dat ik deze regelmatig wissel, om de 3 maanden. Verder heb ik vooral bodycreams die al langer open zijn dan de houdbaarheidsdatum. Dan heb ik verschillende potten openstaan vanwege de andere geuren, tja dan gaat het toch minder snel. Sommige staan al 2 jaar open. Toch blijf ik die gebruiken

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s