persoonlijk

Tijdgebrek als mamablogger

Als werkende vrouw, met twee kleine kinderen leek het me leuk een blog te starten. Mijn belevenissen opschrijven en heerlijk uitpluizen hoe alles precies zit. Dat doe ik wel even dacht ik. De eerste artikelen werden in het kraambed geschreven. Ze werden niet direct online gezet, want ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Nu zijn we bijna een jaar verder en er is een hoop veranderd.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

2 gedachten over “Tijdgebrek als mamablogger”

  1. haha, wat herkenbaar. Hier probeer ik 1 a 2 keer per week wat te posten. Voor mij is bloggen een hobby die ik heb gecombineerd met het tuinieren, bakken en koken en mama zijn. De frequentie hoeft voor mij niet hoog te zijn, het gaat voor mij om de voldoening van het schrijven. Want laten we eerlijk zijn, het zijn van mama is eigenlijk ook een mooie “baan” ;-). Ik denk dat je gewoon moet kijken wat voor jezelf haalbaar is. Door met een lage frequentie te posten, blijft het voor mij leuk en is de blog goed te combineren met mijn werk, de kindjes en de andere dagelijkse bezigheden. Zolang je een goede balans vind, blijft het leuk. Misschien niet helemaal het antwoord wat je zocht, maar hopelijk heb je er wat aan.

    Liked by 1 persoon

    1. Bedankt voor je antwoord. Inderdaad bij te frequent posten kan de lol er een beetje vanaf gaan, terwijl dat juist het leuke is van bloggen. Door vaak te bloggen blijft bij mij de inspiratie komen en ben bang dat, als ik te weinig blog, de inspiratie weg zakt. Ik moet gewoon weer op zoek naar een nieuwe balans. En je hebt helemaal gelijk met dat mama zijn een mooie baan is. Ik wou dat ik het fulltime kon doen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s