beauty

REVIEW – Banana Truly Nourishing Hair Mask – The Body Shop

De herfst met zijn natte dagen heeft geen positief effect op mijn haar. De kleine pluishaartjes die ik met allemacht glad probeer te föhnen springen als wild helmgras uit mijn kapsel na een klein miezerbuitje. De tijd die ik erin steek om mijn droge en pluizige haar goed te verzorgen is wat beschamend te noemen, maar na het eerste buitje wist ik dat hier verandering in moest komen. Ik besluit een kijkje te nemen in de Body Shop.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s