mama

Weekly Diary #8 – Wassen, snijden en mama gaat tekenen

Van een fel schijnende zon, naar een dag zoveel regen dat zelfs mijn knullen een trip naar buiten niet zagen zitten. Het weer ging alle kanten op en ook wij zijn lekker druk geweest. Ik heb weer een nieuwe Weekly Diary voor je klaarstaan.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.


 

4 gedachten over “Weekly Diary #8 – Wassen, snijden en mama gaat tekenen”

  1. Mooi overzichtje. Ik had vorige week examen en mijn dochter had haar eerste vormseldag. Veel te druk naar mijn zin, maar achteraf bekeken een mooie, emotionele week geweest. Die cavia’s overleven dat wel, ze leren zichzelf gewoon sneller wegstoppen. 😁

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een fijne week. Wat goed ook dat er al champignons gesneden kunnen worden. Ga ik ook eens uitproberen met mijn dochtertje.. we snijden op dit moment namelijk alleen nog klei haha. Wat een gaaf krijtbord in de tuin!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s