persoonlijk

Spam je blog!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe blogjes. Helaas heb ik geen uren de tijd om het web over te gaan op zoek naar nieuwe blogjes. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd wie de bezoekers van mijn site zijn. Daarom vraag ik je nu om je blog (of ander medium) te spammen.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

4 gedachten over “Spam je blog!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s