Geen categorie

Action Shoplog | Kerst Editie

Zonder nog in de doos met de oude kerstspullen te kijken vertrok ik naar de Action om wat nieuwe dingentjes te kopen. Ik vind het heerlijk om voor de kerst te shoppen. Ik blijf het idee hebben dat er bij de Action vooral meuk te halen is, maar ik ben met een goede tas spullen thuis gekomen. Lees verder om te zien wat voor leuke dingen ik heb gekocht.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

6 gedachten over “Action Shoplog | Kerst Editie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s