mama

Favoriete speelgoed van een peuter

Ik heb lange tijd het idee gehad dat mijn kind alleen met houte speelgoed zou spelen. Die plastic meuk zou mijn huis niet inkomen. Al in de kraamweek was het speelgoed niet aan te slepen en natuurlijk een grote lading felgekleurd plastic. Toen ik zag hoe leuk mijn jongen ermee kon spelen was ik om. De gedachte dat mama kan kiezen met welk speelgoed er gespeeld wordt heb ik allang laten varen. Mijn knul heeft een grote voorkeur. Vandaag deel ik zijn favoriete speelgoed met je. 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

5 gedachten over “Favoriete speelgoed van een peuter”

  1. Haha, die taart, geweldig! En die autootjes, herkenbaar, daar is hier ook heel veel meegespeeld (maar dan wel mét achteruitrij-functie!). En verder (vroeger dan hè): houten trein, lego, mat met wegen erop. Dat is allemaal vrij lang meegegaan.

    Liked by 1 persoon

  2. Die kikker taart is echt geweldig . Hier kiest meneer ook liever een plastic autootje dan iets van hout. Vrijwel alle plastic spullen heeft hij gekregen en ik kan het ook niet weg doen dat vind ik erg sneu voor hem. Zolang hij er blij mee is vind ik het prima.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s