mama, persoonlijk

Weekly Diary #21 – Eat, sleep, work, repeat

Een nieuwe Weekly Diary. Doordat ik een paar diensten van een collega heb overgenomen, werk ik deze week heel veel. Mijn werkweek begon zaterdag al en ook de rest van de week is het druk. Ik verwacht niet een hele gezellige week dus. Ik zie manlief niet veel en ben vooral bezig de boel een beetje op orde te houden. Ach, deze weken horen er ook bij. Gelukkig vermaken de kinderen zich met de meest simpele dingen. En eigenlijk heb ik me ook best vermaakt.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

4 gedachten over “Weekly Diary #21 – Eat, sleep, work, repeat”

  1. Jeetje wat een ruimte heb je in de tuin nu het tuinhuisje weg is! Heerlijk straks voor in de zomer. Ik moet ook nodig aan wat vitamines want ook hier zitten wel allemaal tegen de griep aan. Heerlijke week gewenst

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s