mama

Onzin kinderproducten die toch niet zo’n slecht idee zijn.

Voor ik moeder werd dacht ik te weten hoe het zat. Ik wist hoe ik het ging doen en wat ik ervoor nodig zou hebben. Veel producten die op de markt zijn zou ik niet nodig hebben. Nog steeds sla ik veel producten over, maar er zijn ook een aantal producten waar ik nu opeens het nut van inzie.

 

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

3 gedachten over “Onzin kinderproducten die toch niet zo’n slecht idee zijn.”

 1. Leuk om te lezen. Die baby socks dat is een goed idee zeg. Dat babyspeelgoed kan ik me ook goed voorstellen. Ik heb een zusje wat veel jonger is dan mij. We kieperde altijd een hele lading in het bad. Dat is gewoon heel leuk. Je kan het altijd doorgeven weer al die badspullen. En ik liet me zusje altijd uit met zo een tuigje. Super handig maar ook praktisch. Zo zie je maar dat je van gedachte verandert altijd. Leuk neergezet. En god wat had ik die supersocks graag vroeger bij de hand gehad. KInderen doen die soms zo vaak uit ja. haha

  Liked by 1 persoon

  1. Wat leuk om te lezen dat je het zo goed herkent bij je zusje.
   Ik hoop dat ze nog een 2.0 gaan maken van die sock-ons. De jongens krijgen de sokken inclusiek sock-oons uit en lopen de hele dag op hun blote voeten.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s