Litteken na hartoperatie
persoonlijk

Onzichtbare beperkingen – Wat voor effect heeft dit op mij.

Zo nu en dan zie ik weer eens een berichtje op facebook voorbij komen die aandacht vraag voor de onzichtbare beperkingen. Ik ken veel mensen met een onzichtbare beperking, maar ook zelf heb ik er één. Mijn hartafwijking laat zich alleen zien door een streepje op mijn borst. Ik heb er goed mee leren leven. Soms vergeet ik zelf dat ik een beperking heb, tot ik opeens weer voor een paar dagen ben gevloerd.

Wil je de rest van mijn artikel lezen? Klik dan HIER voor de rest van het artikel op mijn nieuwe site.

2 gedachten over “Onzichtbare beperkingen – Wat voor effect heeft dit op mij.”

  1. Wat knap dat je hierover schrijft. Mijn dochtertje is ook hartpatiënt en is met 4 maanden oud geopereerd. Dit jaar hebben we de laatste controle om te zien of alles oké is of dat ze nog een keer geopereerd moet worden. Ik vind het wel interessant om te lezen wat eventuele struggles in de toekomst kunnen zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s