persoonlijk

De grote volksverhuizing

De laatste week is het aardig stil geweest op mijn blog. Niet dat ik niet heb geblogd of geen verhalen heb gepost. Ik ben juist heel druk bezig geweest met mijn blog. Maar wat is er dan aan de hand?

Ik moet iets bekennen. Ik ben een enorme computerleek. Ik heb er verstand van computers of het internet en hierdoor ben ik veel te snel in dingen gedoken, terwijl ik het eigenlijk anders voor ogen had. Zo ook met mijn site. Een eigen webhosting, WordPress, een mooie layout, mooie plugins.

WordPress.org

Na wat rondzoeken hoe ik op alles op wordpress voor elkaar moest krijgen, bleek ik op een andere wordpress te zitten dan in al die tutorials wordt gebruikt. Wat is hier aan de hand? Een groot verschil blijkt er te zitten in wordpress.com en wordpress.org.

Een klein stemmetje in mij zei dat ik weer een grote volksverhuizing moest organiseren. Ja, dit stond al veel langer op de planning, maar wegens drukte met werk en kinderen is het er al die tijd niet van gekomen.

Nu eindelijk heeft deze verhuising plaatsgevonden en vind je mijn artikelen op mijn nieuwe site:

www.rachelleeft.nl

op mijn kantoortje

Zo zijn er al de volgende artikelen onlineĀ  gekomen

Dit weerhoudt mij van sporten

Weekly Diary #28

De pil – Ik wil niet, maar doe het toch

Dutch Dream Denim – De broek voor lange benen

Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe site en vergeet me niet te volgen op instagram, facebook en twitter. Zo weet je zeker dat je geen artikelen meer mist!

-x- Rachel

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s