Over

Mijn naam is Rachel en ik ben eigenaar van deze nieuwe blog. Ik heb altijd al fanatiek schriftjes volgeschreven, lange brieven geschreven en later ook hele documenten op m’n computer. Het bloggen heeft me al langere tijd geinteresseerd. Na enige tijd op een kleiner blogje eraan te hebben geproefd heb ik de smaak te pakken gekregen. Ik vind het heerlijk om mijn verhaal op te schrijven en vind het fantastisch als andere mensen willen lezen.

Maar wie ben ik dan?
Ik ben Rachel. Vrouw van Maarten en moeder van Morris (1) en Owen (0). Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg.
Ik vind alles wat met mijn kinderen te maken heeft leuk. Mijn gezin is hetgeen wat mij gelukkig maakt. Ik heb ondervonden dat geluk niet vanzelfsprekend is, na lange periodes van depressieve klachten.
Ook is gezondheid niet vanzelfsprekend. Geboren met een aangeboren hartafwijking heb ik vele malen een ziekenhuis aan de binnenkant gezien. Na 2 openhartoperaties ben ik nu zo fit als een hoentje. Mijn leven is hier behoorlijk door beinvloed. Gelukkig niet altijd slecht en ik heb vele lotgenoten leren kennen en vrienden gemaakt.
Ik heb altijd veel interesse gehad voor voeding. Met de cursus voedingsconsulent heb ik dat uit kunnen breiden. Daarnaast ben ik vegetarisch. In een gezin met minimaal 2 vleesetende mannen is dit af en toe creatief zijn.
Verder ligt mijn interesse bij sport, (kinder)mode en beauty. Deze onderwerpen heb ik nog niet veel kaas van gegeten, maar vind het heerlijk om uit te zoeken. Je kunt dus wat blogjes verwachten met mijn ondervindingen hiervan.

Ik zou het erg leuk vinden als je af en toe een berichtje achter laat, feedback geeft of je abboneert op mijn site. Volg mij op Bloglovin

-x- Rachel